Какво е състоянието на Зинедин Зидан и кой ще води Реал Мадрид в негово отсъствие?


Какво е състоянието на Зинедин Зидан и кой ще води Реал Мадрид в негово отсъствие?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1453 0

Часове, след като стана ясно, че старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е дал положителна проба за коронавирус, неговият асистент Давид Бетони, който ще ръководи тима, даде пресконференция преди двубоя на "кралския клуб" срещу Алавес, който ще се състои в събота, 23 януари.

"Говорих тази сутрин с треньора (Зидан) и той се справя много добре. Той се справя добре, но е тъжен, че няма да бъде с нас. Въпреки че няма да бъде с нас физически, всеки трябва да знае, че той ще е до нас и ще помага на всички ни, ще подкрепя играчите.

Серхио Рамос е във възстановителен процес и няма да бъде с нас срещу Алавес. Дани Карвахал тренира малко с нас, но също няма да е наличен и ще може да тренира нормално с отбора от понеделник" - разясни ситуацията в отбора Бетони.

А самият Зидан е в опасност за мястото си в Реал, защото само 1 треньор в клуба е оцелявал след фиаско в Купата на Краля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички