Арсенал с официално запитване за играч на Реал, който е в конфликт със Зидан


Арсенал с официално запитване за играч на Реал, който е в конфликт със Зидан
Снимка: Getty Images/Guliver

1061 0

От Арсенал са се насочили към играч на Реал Мадрид и ръководството вече е изпратило официално запитване за правата на Мартин Йодегаард, информира Sky Sports. Според информациите мениджърът на "топчиите" Микел Артета иска да привлече 22-годишният атакуващ полузащитник, за да засили конкуренцията в предни позиции.

Според информацията това е вторият път, в който "артилеристите" се пробват да вземат норвежеца.  Интерес към Йодегаард, който през миналия сезон носи екипа на Реал Сосиедад, има още от страна на баските, както и един английски клуб.

Самият норвежки футболист също иска да напусне Реал, за да премине в друг тим, където да получава повече шансове за изява. Най-вероятно "кралете" ще го пуснат под наем до края на сезона.  Норвежецът се е почувствал разочарован от непопадането си в групата на треньора Зинедин Зидан за мача с Алкояно от турнира за Купата на Испания.

Marca твърди, че той е напуснал тренировката и е пожелал да му бъде търсен отбор, в който да играе редовно. Освен това е разочарован от факта, че наемът му в Реал Сосиедад е бил прекратен предсрочно именно от треньора на Реал Мадрид. А ще бъде ли уволнен Зидан след провала срещу Алкояно - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички