В Испания: Карло Анчелоти се готви да шокира Реал Сосиедад с избора си


В Испания: Карло Анчелоти се готви да шокира Реал Сосиедад с избора си
Снимка: Getty Images

4598 0

Във вторник 33-тия кръг на Ла Лига ще противопостави един срещу друг два от високопоставените отбори във временното класиране - Реал Сосиедад и Реал Мадрид

Срещата от 23:00 часа българско време, която ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg, се очертава като поредния двубой в рамките на броени дни за възпитаниците на Карло Анчелоти. 

Той обаче е решил да освежи състава, след като на разположение няма да бъде контузеният Лука Модрич, наказаните Винисиус и Камавинга, докато Алаба и Менди също отпадат поради медицински проблеми. 

Завръщащата се "звезда"

Поради тази причина се стига дотам, че според AS - дълбоката резерва Еден Азар ще стартира от първата минута в Сен Себастиан. 

Изненадата е сериозна, тъй като 32-годишният звезден нападател е взел участие в едва 3 срещи от началото на годината, като първата беше за Купата на Краля срещу непретенциозен отбор за Купата на Краля, но и тогава след повече от час игра не впечатли с нищо.

Сега обаче съперникът е достатъчно класен, за да създаде проблеми на столичани и дори гостите биват сочени за аутсайдери. 

Вижте какво мотивира Карим Бензема да матира Манчестър Сити!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички