Заместник на Бензема е приоритет пред Реал Мадрид, категоричен е Анчелоти


Заместник на Бензема е приоритет пред Реал Мадрид, категоричен е Анчелоти
Снимка: Getty Images

1765 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че предстоящата среща с Реал Сосиедад ще е истински тест за неговия състав. Освен това коментира ситуацията с контузените играчи преди финала за Купата на Краля срещу Осасуна, който е в събота.

"Утре ще бъде истински тест, защото Реал Сосиедад е фантастичен отбор. Имаме контузени и наказани играчи, така че ще бъде трудно. И тогава има начален час от 22 часа (местно време), което няма никакъв смисъл. Но ние ще излезем там и ще дадем всичко от себе си.

Проблемът с контузените играчи

"Едер Милитао е добре. Той имаше личен проблем и пристигна с вече започнали тренировки, но това е всичко. Ще трябва да оценим как е Феде Валверде. Ще видим. Дейвид Алаба също не е наличен. Той тренира с топка в краката за първи път днес. А за Лука Модрич ще видим: имаме добри новини и той може да се върне навреме за финала за Купата на Краля срещу Осасуна в събота".

Привличането на заместник на Бензема и титлата на Барселона

Според него Реал Мадрид трябва да се съсредоточи върху търсенето на нов централен нападател. До този момент Карим Бензема изпълняваше перфектно тази роля, но е време да се търсят алтернативи. "Подписването с централен нападател трябва да е в плановете на клуба, защото Карим не става по-млад. Но в момента, въпреки че имаше своите възходи и падения, той изглежда добре. И ние имаме Родриго, Винисиус, Марко Асенсио. Предната линия не е проблем през последните две години".

Относно това дали ще започне Бензема срещу Реал Сосиедад?:"Той можеше да го направи. Той беше малко уморен днес, но ако е добре, може да започне. Утре ще се сменя само там, където е ясно, че трябва да се направи промяна. Ще имаме време да се възстановим преди събота".

"Винаги отдавам дължимото на опонентите си. Барселона събра много точки и заслужава похвали за това", категоричен бе Анчелоти. Междувременно пък се появи сензационната информация, че Роналдо ще напусне Ал Насър, за да се върне в Мадрид.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички