Мбапе остава голямата мечта за Реал Мадрид, но едно условие все още е неизпълнено


Мбапе остава голямата мечта за Реал Мадрид, но едно условие все още е неизпълнено
Снимка: Getty Images

3720 0

Има известна несигурност кой ще бъде следващия "Галактико" за Реал Мадрид това лято, като последните трансферни прозорци показват, че си осигуряват един подобен подпис на година.

Джуд Белингам е най-обсъжданият трансфер, но никак не е сигурно, че "Лос Бланкос" ще успеят да намерят цена, която да работи както за тях, така и за Борусия Дортмунд.

Мбапе остава голямата мечта на Реал Мадрид

Според Mundo Deportivo Реал Мадрид ще вземе Килиан Мбапе, ако има и най-малък шанс той да напусне Пари Сен Жермен. Според информацията им те ще изчакат и ще видят каква е ситуацията за Мбапе, като клубът е готов да премине в атака за французина.

Те се надяват Мбапе сам да форсира напускането си на "Парк де Пренс". Най-сложната част от всяка потенциална сделка ще бъде убеждаването на шефа на ПСЖ Насър Ал-Хелаифи да преговаря. А каталунският всекидневник твърди, че ако Мбапе успее да го направи, Реал веднага ще е готов да вземе френския национал.

Това обаче изглежда доста трудно към момента. Всички признаци сочат, че Ал-Хелаифи не би искал доброволно да се откаже от своя играч, докато последните изявления на Мбапе показват, че той иска да остане в родната си Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички