Лудост или уникален ход: Тениска на Реал Мадрид накара Шави да привлече футболист


Лудост или уникален ход: Тениска на Реал Мадрид накара Шави да привлече футболист
Снимка: Getty Images

5775 0

Каква роля е изиграл бащата на Ламин Ямал в историческия дебют на сина си за Барселона, се питат медиите в Испания през последните дни. 

Причината за подобни нетрадиционни съмнения в отбор като Барселона е фактът, че бащата на големият талант е сочен за превърженик на големия съперник - Реал Мадрид, като той дори бил засичан с екип на "кралския клуб" в базата на каталунците.  

Притесненията от Реал Мадрид

Междувременно авторитетното издание AS подчертава, че Шави бил сигурен във възможностите на едва 15-годишния нападател, който получи 10-тина минути при успеха с 4:0 над Бетис през уикенда, но с това той бил и под натиска, че родителят на Ямал посещавал през сезона дори мачове на "Сантяго Бернабеу" в присъствието на Флорентино Перес.

Всички тези фактори изиграли роля при дебюта на талантливия футболист, който вече бе сравнен от Шави с великия Лионел Меси, а от "Камп Ноу" направили всичко по силите си да покажат на семейството му колко бива ценен. 

Сега на преден план остава предстоящият договор на нападателя, който се очаква да подпише през юли, когато ще навърши 16 години и официално ще може да парафира с каталунците.

Вижте какво се очертава да е бъдещето на Ламин Ямал в Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички