Лично постижение мотивира Карим Бензема да наказва Манчестър Сити


Лично постижение мотивира Карим Бензема да наказва Манчестър Сити
Снимка: GettyImages

2432 0

Реал Мадрид през настоящата кампания ще има изключително трудна задача, ако иска да защити европейската си титла, след като на полуфинала ще се изправи срещу Манчестър Сити. 

"Гражданите" от своя страна са се устремили към дългоочакваната първа "ушата", но за начало успешно ще трябва да преминат през "белия балет" на 9-и и 17-и май. 

В дефанзивен план те ще трябва да спрат настоящия носител на "Златната топка" - Карим Бензема, който е допълнително мотивиран да накаже няколко пъти гранда от Острова.

Бензема пред ново постижение

Причината е, че той е на само две попадения от изкачването до третата позиция в тройката за най-резултатните голмайстори в Шампионска лига за всички времена.

Преди полуфиналите той разполага с 90 гола, докато третият Роберт Левандовски е с 91. Трябва да се отбележи, че френската суперзвезда вече е реализирал 6 попадения срещу съперника в 7 срещи от надпреварата през годините. 

Активът му в резултатите обаче е сравнително негативен, след като разполага с 2 победи и още толкова равенства, докато пораженията възлизат на 3.

Вижте още по кой показател Карим Бензема настига Роберт Левандовски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички