Усман Дембеле, Педри, Левандовски, Кристенсен - кога ще се завърнат в игра за Барселона?


Усман Дембеле, Педри, Левандовски, Кристенсен - кога ще се завърнат в игра за Барселона?
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

2747 0

В четвъртък вечер (2 март) Барселона постигна много важна победа срещу Реал Мадрид на "Бернабеу", която прекъсна негативната серия от две поредни загуби (1:2 от Манчестър Юнайтед и 0:1 от Алмерия).

Каталунците взеха лека преднина преди реванша на "Камп Ноу" на 5 април и при това го сториха без контузените си звезди Усман Дембеле, Педри, Роберт Левандовски и Андреас Кристенсен!

В свой материал, испанското издание "Sport" обяснява за всеки един от четиримата поотделно кога се очаква да се завърне на терена:

1. Усман Дембеле - французинът вече се появява на тренировки и има фиксирана дата, на която да бъде готов - "Ел Класико" на 19 март, когато Барса ще бъде домакин на Реал в мач от 26-ия кръг на Ла Лига.

2. Педри - липсата му бе особено отчетлива вчера, когато каталунците записаха едва 35% притежание на топката. Очакванията са, че младокът няма да се възстанови за срещите с Валенсия (5 март) и Атлетик Билбао (12 март), но има всички шансове да бъде готов за шампионатния мач Реал Мадрид на 19 март.

3. Левандовски - полякът бе титуляр срещу Алмерия (26 февруари) и завърши мача с мускулни болки, заради които сега трябва да почива около 2 седмици. Ако всичко е наред, Лева ще се появи в гостуването на Атлетик Билбао на 12 март.

4. Андреас Кристенсен - ситуацията с него изглежда най-обнадеждаваща - защитникът трябва да е възстановен напълно за неделното (5 март) домакинство на Барса срещу Валенсия!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Равносметката на Тибо Куртоа: Барселона победи, но може би не заслужаваше да го направи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички