Промяна за Ансу: Играчите на Барселона бяха бесни на Фати в Ел Класико (ВИДЕО)


Промяна за Ансу: Играчите на Барселона бяха бесни на Фати в Ел Класико (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

10922 0

Футболистите на Барселона не успяха да скрият гнева си към един от любимците на привържениците Ансу Фати. Това се случи по време на Ел Класико за Купата на Краля, в което първата среща от сблъсъка бе спечелена от каталунците с 1:0 над Реал Мадрид.

Как Фати спря сигурен гол за Барселона срещу Реал Мадрид?

Резултатът можеше да бъде и по-убедителен за футболистите на Шави, но именно Фати лиши свой съотборник от попадението. Това бе Франк Кеси, който бе замесен и в първия гол в срещата, впоследствие признат като автогол на Едер Милитао.

Въпросната ситуация се разви в 71-вата минута от мача. Феран Торес проби отлично отдясно и стигна до аутлинията, след което върна топката в наказателното поле към Кеси, който без да се бави стреля към вратата на Тибо Куртоа.

Не изглеждаше сякаш белгийският вратар на Реал Мадрид Тибо Куртоа има шанс да се намеси, тъй като топката като че ли бе извън обсега му. Въпреки това в близост до него бе застанал Ансу Фати, който блокира удара.

Играчите на Шави видимо останаха недоволни от грешното му позициониране, а впоследдствие самият Франк Кеси показа на младия нападател на каталунците как е трябвало да отскочи. Вижте ситуацията чрез видеото по-долу в материала.

Старши треньорът на Барселона Шави остана доволен от резултата, но не и от мача, като посочи Реал Мадрид за фаворит.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички