"Трябва да съм много честен" - Шави се изказа критично за играта на Барселона след 1:0 срещу Хетафе


"Трябва да съм много честен" - Шави се изказа критично за играта на Барселона след 1:0 срещу Хетафе
Снимка: Getty Images

1057 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, не остана особено доволен след минималния успех над Хетафе в мач от 18-ия кръг на Ла Лига и призна, че футболистите му са играели прекалено бавно и предвидимо.

Без наказания Роберт Левандовски, каталунците спечелиха нови три точки в борбата за титлата и продължават да имат три пункта аванс пред Реал Мадрид, но не убедиха "Камп Ноу" с играта си.

"Трябва да бъда много честен - изобщо не играхме добре. Трябва да минимизираме тези лоши мачове като днешния. 70% от представянията ни до момента бяха по-добри от това днес", обясни Шави на пресконференцията си след двубоя и допълни:

"Не се представихме добре - бяхме малко бавни и предвидими. Защитавахме се добре, но в нападение бяхме далеч от изиграването на страхотен мач. Победата е важна, но трябва да се подобрим още. Днес се усети и умората от мачовете за Суперкупата, в които положихме големи усилия". За Барселона предстои домакинство на Реал Сосиедад от 1/4-финалите за Купата на Краля - 25 януари (22:00 часа), а след това гостуване на Жирона от 19-ия кръг на Ла Лига - 28 януари (17:15 часа).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Карло Анчелоти поиска повече респект от публиката за един от футболистите на Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички