Още проблеми за Дани Алвеш, бившият му клуб обмисля да го съди


Още проблеми за Дани Алвеш, бившият му клуб обмисля да го съди
Снимка: Getty Images/Guliver

3523 0

Дани Алвеш със сигурност преживява едни от най-трудните си дни, след като бе задържан под стража без гаранция в затвора в Барселона. Припомняме, че 23-годишна жена го обвини в сексуално насилие, случило се в нощен клуб на 30 декември.

Бразилският национал вече е прекарал две нощи в затвора, а кадри от нощния клуб показват, че Алвеш и жената са прекарали 16 минути заедно във ВИП тоалетната на заведението. Нещо, което Алвеш първоначално отричаше, но след появилото се видео бразилецът промени версията си. Той призна, че е имал сексуален контакт с нея, но е било с нейно съгласие

Алвеш остана и без отбор след ареста си, тъй като мексикансия Пумас прекрати договора му.  Сега, след като договорът му е прекратен, вече е разкрито, че бразилецът е печелел около 326 104 долара на месец, което го прави един от най-добре платените играчи в мексиканската лига. Заплатата му беше изплатена от клуба и някои спонсори през първите му шест месеца в шампионата и сега клубът обмисля да предприеме правни действия срещу 39-годишния футболист.

"Не изключваме, каквито и да било действия, защото чакаме да видим как ще свърши всичко", заяви президентът на Пумас Леополдо Силва. Това означава, че клубът ще изчака, докато делото приключи, за да реши какви стъпки да предприеме и дали ще съди Дани Алвеш, или не. А как изглежда затворът, в който е затворен най-титулуваният играч в историята - вижте снимки в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички