Шави се готви да привлече бивш играч на Реал Мадрид за заместник на Бускетс


Шави се готви да привлече бивш играч на Реал Мадрид за заместник на Бускетс
Снимка: Getty Images

1318 0

Барселона може да привлече бившия полузащитник на Реал Мадрид Дани Парехо като заместник на Серхио Бускетс. Това твърди испанският футболен журналист Жерар Ромеро.

Времето на Бускетс в каталунската столица изглежда е към своя край, заради което са твърденията, че Шави се интересува от подписа на звездата на Виляреал.

Барселона спечели Суперкупата на Испания, след като победи Реал Мадрид с 3:1 в Саудитска Арабия миналия уикенд. Серхио Бускетс показа много добра форма, управлявайки халфовата линия с невероятните си пасове и визия, като същевременно напомни на феновете за неговата класа още веднъж.

Въпреки това се очаква испанецът окончателно да се сбогува с "Камп Ноу", когато договорът му изтече през лятото. През последните дни халфът беше свързван с редица клубове от МЛС и Саудитска Арабия, но все още не е ясно кой ще е следващият му отбор.

След като той евентуално напусне, Барселона ще има тежката задача да намери друг играч, който да запълни празнината, която той оставя в центъра на терена. Според Ромеро този човек може да е Дани Парехо.

Бившата звезда на Реал Мадрид в момента има договор с Виляреал до лятото на 2024 г., но "Блауграна" може да си осигури подписа му срещу малка сума. Текущата пазарна стойност на играча възлиза на 7 милиона евро, според Transfermarkt. А коя трансферна цел Барселона няма да може да привлече - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички