"Трябва да спазя обещанието си": Винисиус Жуниор призна, че ще напусне Реал Мадрид


"Трябва да спазя обещанието си": Винисиус Жуниор призна, че ще напусне Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2599 0

Звездата на Реал Мадрид - Винисиус Жуниор, не крие, че се наслаждава истински на периода си в "кралския клуб". Въпреки това, бразилският техничар споделя, че най-вероятно в даден момент ще напусне "Сантяго Бернабеу".

Къде и защо ще ходи?

В интервю пред "France Football" фланговият състезател заявава, че би прекарал цялата си кариера в испанския колос. Той обаче планира да спази обещанието, което е дал на своя баща, а именно - да приключи футболното си приключение във Фламенго.

"Мисля, че бих могъл да остана тук през цялата си кариера. Клубът на живота ми обаче е Фламенго. Обещах на баща ми, че един ден ще се завърна. Трябва да спазя обещанието си", коментира Винисиус.

Младокът и 127-годишният клуб

Думите на нападателя свидетелстват за силната му връзка, уважение и лоялност спрямо родината и семейството. Неговият път в играта започва именно във Фламенго.

С екипа на представителния отбор на "червено-черните" той записва 10 гола и 4 асистенции в 48 мача преди да направи огромната крачка, акостирайки в испанската столица.

За "лос бланкос" 23-годишното крило има на сметката си 62 попадения и 65 голови подавания в 235 срещи във всички турнири. Витрината си към момента запълва с трофей от Шампионска лига, 2 титли от Ла Лига, 2 Световни клубни първенство и 1 Суперкупа на УЕФА.

А какво принуди капитана на Арсенал - Мартин Йодегор, да си тръгне от "Сантяго Бернабеу" преди години?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички