"Всеки ден получавам този въпрос" - Камавинга не обича позицията си на терена, но разбира Анчелоти


"Всеки ден получавам този въпрос" - Камавинга не обича позицията си на терена, но разбира Анчелоти
Снимка: Getty Images

1205 0

Едуардо Камавинга е концентриран изцяло върху Франция в очакване на втория мач с "петлите". Той е във вторник (17.10) срещу Шотландия и в след победата срещу Холандия , в която той не записа минути.

Ролята му в Реал Мадрид

Както се очакваше, французинът трябваше да отговаря още веднъж на въпроса, че играе отново този сезон за Реал Мадрид като ляв бек. Играчът отговори с примирение: "Всеки ден получавам този въпрос. Аз съм човек, който играе за отбора и когато имат нужда. Не познавах тази позиция преди, но вече се адаптирам, независимо дали с френския национален отбор или с Реал Мадрид. Но не харесвам особено тази позиция. Мисля, че всеки го знае, но ако трябва да играя там, го правя, дори и да не е непременно с удоволствие. Все още съм халф".

"Когато трябва да играя, не е толкова трудно. Говорих с треньора, но винаги съм казвал, че най-важното нещо е отборът. Някой трябваше да бъде поставен на тази позиция и като видяха, че съм отборен играч, го направи така. Най-доброто нещо е "Дай всичко за клуба и за отбора". Не винаги имаш това, което искаш в живота и трябва да видиш добрата страна", добави той.

Какво може да подобри?

Камавинга беше попитан за нещата, които на неговата възраст той все още може да подобри: "Все още трябва да подобря концентрацията си. И също така да бъда по-решителен", каза играчът на Реал Мадрид, който разкри, че е имал леки неудобства, които са го оставили извън играта Холандия: "Имах малък проблем с подколенното сухожилие. Има още няколко начинаещи пред мен. Но е важно да покажа какво мога". По-рано се появи информация, че Камавинга е сред играчите, чиито договори ще бъдат удължени в Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички