Играч на Реал Мадрид призна, че е искал да напусне клуба през лятото


Играч на Реал Мадрид призна, че е искал да напусне клуба през лятото
Снимка: Getty Images

1226 0

През последните няколко сезона Андрий Лунин беше резервен вратар на Реал Мадрид. Първо на Тибо Куртоа, а сега и на Кепа Арисабалага, който се присъедини към клуба през лятото като заместник на белгиеца след сериозната му контузия.

Вратар от Реал Мадрид е пред напускане

Изглеждаше много възможно Лунин да напусне Реал Мадрид през лятото, като старши треньорът Карло Анчелоти не беше убеден от представянето му, но в крайна сметка остана.  Лунин, говорейки пред "El Chiringuito", разкри, че е обмислял да напусне Реал Мадрид, за да играе редовно футбол.

"В края на миналия сезон си мислех за това. Нормално е, когато не играеш, но Реал Мадрид винаги е бил мечта, откакто бях млад. Всъщност не искаш да си тръгваш, но пък искаш да играеш, да усещаш емоциите от играта".

"Ще видим, сега съм фокусиран върху тренировките. Имаше оферти от други клубове, но не съм говорил с тях, нямаше нищо сериозно". Договорът на Лунин в Реал Мадрид изтича в края на този сезон. А след като Кепа има желание да остане, а Куртоа ще се завърне от контузия до началото на кампанията 2024/25, не би било изненада, ако той напусне през следващия лятото. А една от звездите в тима Родриго се оплака от позицията, на която му се налага да играе през този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички