Тримата играчи, които Барса набеляза за наследници на Бускетс


Тримата играчи, които Барса набеляза за наследници на Бускетс
Снимка: Getty Images

1730 0

Испанският колос Барселона разполага с три варианта за наследник на Серхио Бускетс, информира журналистът Феран Кореас от каталунското радио RAC1, което се счита за много близко до президента на клуба Жоан Лапорта. 

Информацията на Кореас определено може да се счита за достоверна предвид добрите източници на RAC1 в каталунския клуб, а тя сочи, че Барса следи изкъсо Мартин Зубименди от Реал Сосиедад, Рубен Невеш от Уулвърхямптън и Юри Тилеманс от Лийдс.

Барса и Арсенал искат без пари Юри Тилеманс

Спортният директор на Барселона Жорди Кройф много харесва Тилеманс, чийто контракт с Лийдс изтича в края на сезона. Интерес към полузащитника има и от страна на лидера във Висшата лига Арсенал, който също се надява да го вземе като свободен агент.

Шави е фен на Мартин Зубименди

Шави пък е привърженик на Зубименди от Сосиедад, който обаче има дългосрочен контаркт с отбора, а Transfermarkt го оценява на 40 млн. евро. Що се отнася до Рубен Невеш, при него каталунците имат най-големи шансове, като държат под контрол преговорите за привличането му.

Кой ще замени Бускетс?

Твърде вероятно е Барселона да се опита да привлече не един, а двама полузащитници, които да заменят капитана на каталунците. Както е известно, Серхио Бускетс ще напусне Барселона след края на сезона, оставайки зад себе си 15-годишна емблематична кариера на "Камп Ноу".

През лятото каталунците проявяваха сериозен интерес и към Барнардо Силва. Последните информации обаче сочат, че Барселона се е отказал от Бернардо Силва, а се е насочил към друг ас на Манчестър Сити (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички