Жоан Лапорта разкри може ли Шави да бъде уволнен, а Меси - да се върне


Жоан Лапорта разкри може ли Шави да бъде уволнен, а Меси - да се върне
Снимка: Getty Images

1810 0

Президентът на Барселона Жоан Лапорта похвали треньора Шави Ернандес за работата му с тима. Той заяви, че клубното ръководство не обсъжда и не желае раздяла с наставника, въпреки отпадането от Шампионска лига още в груповата фаза.

"Поне веднъж за тези 3 месеца не помислихте ли, че може да Ви се наложи да се разделите с Шави?", беше запитан той, на което отговори така: "Нито веднъж. Имаме пълно доверие на Шави като треньор. И мога да Ви уверя, че ние сме много горди с нашия треньор. Той познава много добре клуба и разбира времето, в което дойде тук. Освен това знае как да обясни какво точно може да се подобри".

Лапорта засегна и въпроса с евентуалното завръщане на Лионел Меси на "Камп ноу". Според слуховете той няма да подпише нов договор с ПСЖ и ще напусне през лятото на 2023 година.

"Може ли той да се върне през следващата година? Не знам отговора на този въпрос, но той трябва да знае, че Барселона е негов роден дом", посочи босът на каталунците. А ето кой играч на Барселона се прицели в поста на Лапорта. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички