Култово: Наградиха Роберт Левандовски на фона на български кючек (ВИДЕО)


Култово: Наградиха Роберт Левандовски на фона на български кючек (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3143 0

Суперзвездата на Барселона - Роберт Левандовски, получи своята награда за играч на месец октомври в Ла Лига. Полският голмайстор бе похвален за отличието от клуба в социалните мрежи, но по какъв начин. 

Каталунците излязоха с видео от церемонията в своя "TikTok" профил. Интересното в него е, че на заден фон се чува известен български кючек, който е вграден в клипа от самите представители на клуба.

@fcbarcelona Player of the Month! 🏅 #fcbarcelona #barcelona #barçaontiktok #barça #lewandowski #TikTokDeportes #fcb #football #laliga #sports ♬ original sound - Biser King

Колкото и странно да звучи, това далеч не е прецедент. Неотдавна друг испански гранд - Реал Мадрид, пък качи видео от срещата на Карим Бензема с прочутия създател на забавно видео съдържание Хаби Лейм. То отново бе съпроводено от същата песен.

Тя е дело на българския изпълнител с псевдоним "Biser King". Парчето излезе онлайн преди около половин година, но бързо "взриви" мрежите. Песента е особено популярна както сред други балкански народи, така и сред фенове от цял свят.

Ето каква е една от мечтите на всеки нападател, според Левандовски

@realmadrid 👉 #Benzema ✖ @khaby.lame 🤲 #Legends #RealMadrid #KhabyLame ♬ original sound - Biser King

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички