Треньорът на Майорка: Меси се ядоса и се закани да ни вкарат 7 гола


Треньорът на Майорка: Меси се ядоса и се закани да ни вкарат 7 гола
Снимка: Getty Images/Guliver

1395 0

Треньорът на Майорка Висенте Морено разказа за случая, в който ядосал Лионел Меси и си платил за това на терена. Това се случило по време на визитата на неговия тим на „Камп Ноу“ по-рано през сезона, когато двамата се скарали край тъчлинията.

Капитанът на Барселона обещал на треньора, че каталунците ще вкарат 7 гола в този мач. В крайна сметка срещата приключи при резултат 5:2, а аржентинецът се отчете с хеттрик. „След мача играчите ми казаха, че аз съм имал вина за загубата, защото съм ядосал Меси. Той е бил ядосан и на полувремето в тунела той ми каза, че ще вкарат 7 гола и каза на Луис Суарес, че трябва да реализират тази бройка. Не успяха да го направят, но той вкара три. Той е най-добрият футболист в света. Вижте неговият гений, характер и яростта, с която той иска да побеждава. Това, което се случи, му придава дори по-голяма стойност. Този път няма да се карам с него. Това не е добре за мен“, заяви Висенте Морено в интервю в YouTube.

Отборът на Барселона гостува на Майорка тази вечер в мач от първия кръг след подновяването на кампанията в Испанската Ла лига. А ето на какво би бил склонен Христо Стоичков, за да види Меси световен шампион.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички