Стоичков: Бих си разменил “Златната обувка” от САЩ’94, за да видя Меси световен шампион


Стоичков: Бих си разменил “Златната обувка” от САЩ’94, за да видя Меси световен шампион
Снимка: printscreen

2475 0

Легендата на Барселона и на българския футбол - Христо Стоичков, заяви, че е готов да огромен жест за Лионел Меси, за да може до види на върха с Аржентина. Стоичков обяви, че е готов да се раздели със "Златната обувка" от Световното първенство в САЩ.

"За да видя приятел щастлив, като Лео, и да спре да страда толкова много, че не е спечелил Световно първенство, съм готов да разменя своята "Златна обувка" от САЩ 1994, за да видя Меси световен шампион", заяви Стоичков.

"Винаги кога се стигне до загуба, Меси поема винаги вината. Не се говори кой е бил до него и с кого е играл. В Южна Африка имаха страхотен отбор и къде приключиха и защо? Никой не пита. После в Бразилия, Аржентина стигна до финал и когато другите играчи имаха възможности пред себе си, вината бе отново за Меси. В Копа Америка отново загубиха два финала. Но какво се случва с играчите, които пропускат, а Меси им асистира. Крият си", допълни Стоичков, като сподели, че в Катар 2022 година Аржентина ще има да възможност да спечели мечтания трофей. А в кой аржентински гранд легендата призна, че е бил пред трансфер вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички