В Саудитска Арабия ще продължат да изкушават Барселона за Левандовски


В Саудитска Арабия ще продължат да изкушават Барселона за Левандовски
Снимка: GettyImages

1420 0

Бъдещето на Роберт Левандовски в Барселона бе една от най-коментираните теми по време на летния трансферен прозорец. Полякът бе свързван с преминаване в Саудитска Арабия. В крайна сметка, до такова не се стигна, но от Близкия Изток не са готови да се откажат.

Левандовски е обект на сериозен интерес

Според "SPORT" от Саудитска Арабия ще продължат да изкушават не само нападателя, но и каталунците, тъй като искат да го привлекат много скоро, а той все още има година и половина от договора си с "блаугранас".

Абха бе един от фаворитите, които искаха да подпишат с Лева през лятото, тъй като техен треньор е Чеслав Михневич, бивш селекционер на националния отбор на Полша, който все още поддържа страхотни отношения с Роберт Левандовски.

Абха не се справя много добре в Саудитската професионална лига и може да тръгне по познатия път на другите отбори в лигата, "потапяйки се" в обществения фонд, за да се подкрепи финансово в предстоящите трансферни прозорци.

Левандовски неведнъж е изявявал желанието си да остане в Европа и да печели титли, но изглежда, че в Саудитска Арабия няма да се спрат, докато не го привлекат.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона се договори със Сити за Кансело срещу скромна сума.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички