Реал Мадрид си отдъхна за основен футболист - няма да влиза в лазарета


Реал Мадрид си отдъхна за основен футболист - няма да влиза в лазарета
Снимка: Getty Images

2134 0

Реал Мадрид е измъчван от редица контузии. "Кралете" бяха няколко мача без Винисиус, като в същото време изгубиха за дълго Едер Милитао, Тибо Куртоа и новото попълнение Арда Гюлер. При победата с 2:0 над Лас Палмас неприятна травма получи не само Давид Алаба, но и Антонио Рюдигер. Германецът успя да изиграе пълни 90 минути, а феновете на "лос бланкос" бяха изплашени, но сега се появи информация, че могат да си отдъхнат.

Добри новини за Рюдигер

Според журналиста Мелхор Руис от "COPE", на Рюдигер са му били направени медицински тестове в четвъртък (28 септември) и резултатите са били положителни както за него, така и за мадридчани. Това по същество означава, че бившият играч на Челси ще бъде готов за срещата с Жирона през уикенда.

Все още няма яснота около състоянието на Давид Алаба. Към момента Карло Анчелоти остава само с Начо Фернандес и Антонио Рюдигер, като двамата са по-опитните му защитници в състава.

Срещата между Реал и Жирона ще бъде доста интересна, тъй като изненадата на Ла Лига в момента е на първата позиция в класирането с 19 точки - 1 повече от възпитаниците на Анчелоти.

ВИЖТЕ ОЩЕ: "MARCA" обяви наследника на Карло Анчелоти в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички