"Това е цифра, която ме вдъхновява", Джуд Белингам взе номера на Зидан в Реал (ВИДЕО)


"Това е цифра, която ме вдъхновява", Джуд Белингам взе номера на Зидан в Реал (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2366 0

Джуд Белингам официално бе представен като играч на Реал Мадрид. Английският национал ще носи различен номер от деосегашния си, като позира с фланелка с №5. Досега тя принадлежеше на Хесус Вайехо, но Белингам разясни, че той не е имал нищо против да я преотстъпи.

"Благодарен съм на Вайехо, говорихме и той нямаше нищо против. Той е страхотен човек. Много съм благодарен. Много добре разбирам за Зидан и какво е неговото наследство в този клуб, а сега имам неговия номер. Но аз съм различен. Това е число, което ме вдъхновява. 22 е моето число от дълго време, но сега ще нося 5", заяви Белингам при представянето си.

Първите му думи след трансфера

"Просто искам да кажа благодаря на всички в стаята и на всички, които гледат онлайн, че се присъединихте към мен за най-гордия ден в живота ми. Денят, в който се присъединих към най-великия футболен клуб в историята на играта. Благодаря ви много.

Има много хора, на които да благодаря, че ме доведоха дотук, в Борусия Дортмунд, Бирмингам Сити на хората, които работят там. Но също и на шефовете тук,президента, Юни Калафат, Хосе Анхел Санчес и най-важното на семейството ми за цялата подкрепа за това, че улеснихте сделката възможно най-много. Благодаря ви много и накрая... "Hala Madrid"!, допълни Белингам, който е шестият англичанин, акостирал на "Бернабеу".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички