Джуд Белингам се сбогува с Борусия Дортмунд с прочувствено съобщение


Джуд Белингам се сбогува с Борусия Дортмунд с прочувствено съобщение
Снимка: Getty Images

1443 0

Новата "перла" в състава на Реал Мадрид - Джуд Белингам, пусна емоционално съобщение в социалните мрежи, с което се сбогува с Борусия Дортмунд и феновете на германския гранд.

След общо 92 изиграни мача за "жълто-черните" британският национал заяви, че завинаги ще е благодарен за това, което германският гранд му е дал.

"Откъде да започна? Последните ми три години в Борусия бяха една голяма част от живота ми. Присъединих се към клуба, когато бях 17-годишно момче, а напускам като мъж. Не мога да изкажа благодарността си за всичко, което клубът направи за мен", написа Белингам в социалните мрежи.

"Възможностите, опитът, върховете и спадовете. Всичко това беше част от развитието ми като човек и играч. За мен беше чест да бъда част от този футболен клуб. Бих искал да благодаря на всички играчи, треньори, шефове и членове на персонала, които изиграха някаква роля за развитието ми в клуба. Винаги ще пазя място за Борусия (Дортмунд) в сърцето си и никога няма да забравя това, което получих в клуба. Един път част от Борусия, завинаги един от Борусия. Пожелавам всичко най-хубаво на клуба", добави още 19-годишният халф.

На 14 юни Реал Мадрид официално обяви, че е подписал с британския вундеркинд, а трансферът му на "Бернабеу" ще донесе малко над 100 милиона евро в касата на Борусия Дортмунд.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Къде се нарежда Джуд Белингам сред най-скъпите трансфери в Реал Мадрид?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички