Зрителите на "Бернабеу" станаха свидетели на исторически момент във футбола (ВИДЕО)


Зрителите на "Бернабеу" станаха свидетели на исторически момент във футбола (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

3560 0

На прелюбопитно нещо в световния футбол станаха свидетели зрителите на „Сантиаго Бернабеу“ по време на срещата между шампиона Реал Мадрид и Жирона (1:1).

Ако равенството донякъде учудва запалянковците на „лос бланкос“, то те станаха свидетели на ИСТОРИЯ, след като в края на мача беше изгонен Тони Кроос. Червеният картон не е нещо, което да е странно във футбола, но е странно, когато говорим за германския халф.

32-годишният полузащитник е един от най-дисциплинираните спортисти в целия спорт и той досега не беше виждал картона с червения цвят за себе си. Към 30.10.2022-а година самият футболист изключително рядко е бил въвличан и в ситуации, в които е било възможно да се покаже червен картон, но в добавеното време срещу каталунския слабак той напусна принудително терена в Мадрид.

До този момент в кариерата си Кроос има 740 мача!

В началото на годината играчът пък беше въвлечен в интересна ситуация, след като Реал Мадрид гостува на Елче, а играч на домакините се свлече пред Кроос и заблуди арбитъра, който му показа жълт картон. Реакцията на играча логично беше странна, след като самият футболист на „лос бланкос“ тогава дори не докосна съперника, за да има фал.

А кой играч на Реал може да заиграе за Челси, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички