Мбапе към Перес: "Съжалявам, това е моето решение", ПСЖ бесни на президента


Мбапе към Перес: "Съжалявам, това е моето решение", ПСЖ бесни на президента
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

22157 0

Световноизвестният специалист по трансфери във футбола - Фабрицио Романо, опита да обобщи ситуацията към вторник следобед, свързана с информациите, че Килиан Мбапе може съвсем скоро да напусне ПСЖ.

Италианският журналист отново сподели в прав текст, че Реал Мадрид е сред най-големите варианти за "младия шампион", след като и двете страни за заинтересовани от подобна сделка (Мбапе и мадридчани).

На практика такава се размина още през миналото лято, след като в последния момент французинът преподписа с настоящия си клуб до 2025 г. 

Отношенията Мбапе - Перес

Още тогава обаче Мбапе се е свързал с президента на Реал Мадрид - Флорентино Перес, на който е казал в прав текст: "Съжалявам, но това е моето решение...", разказва Романо пред абонатите си в социалните мрежи.

Бизнесменът видимо е проявил разбиране и сега двамата са в изчистени взаимоотношения след обаждането на играча. Именно 76-годишният испански бизнесмен обаче е разярил босовете на ПСЖ с изказване отпреди броени дни. 

Признанието на боса

При случайна среща с фен Перес отговаря на въпрос за "Мбапе", че той ще акостира на "Сантяго Бернабеу", но това няма да се случи през тази година. Именно и за 2024 г. бе предвидена "кралската" офанзива за правата на звездния голмайстор.

Вижте ВИДЕОТО, което разпалва гнева на ПСЖ към Флорентино Перес!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички