Точни дата и час: Обявиха кога Меси ще бъде представен от Интер Маями


Точни дата и час: Обявиха кога Меси ще бъде представен от Интер Маями
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

3616 0

Един от най-великите футболисти в историята - Лео Меси, поема към напълно непозната и различна посока в своята кариера. Легендарният аржентинец подписа изненадващо с американския Интер Маями, чийто цветове ще носи през новия сезон.

Кога ще бъде представен?

Официалните дата и час за представянето в САЩ на световния шампион от Мондиала в Катар са вече ясни. Доскорошният ас на ПСЖ ще излезе пред феновете на "чаплите" на 16-и юли (неделя), от 19:30 часа местно време или 2:30 ч. след полунощ в България. 

Часовата разлика е едно от нещата, разгневяващи голяма част от привържениците на именития голмайстор, които трудно биха могли да си позволят да го гледат.

Странното решение

Далеч по-радушно от тях щеше да бъде прието евентуално завръщане в Барселона. Договорът на футболиста с ПСЖ изтече в края на юни и той напусна френската столица след двугодишен престой.

Меси бе усилено свързван с преминаване при каталунците и се вярваше, че е само въпрос на време то да бъде официално обявено. Това обаче така и не се случи, а той реши да облече фланелката на неособено претенциозния Интер Маями от американската МЛС.

С какво признание за аржентинеца шефът на Интер шокира и каква заплата разкри, че му се плаща?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички