Световното клубно първенство - мираж за Бензема, ужасяващи проблеми за Анчелоти и Реал Мадрид


Световното клубно първенство - мираж за Бензема, ужасяващи проблеми за Анчелоти и Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1716 0

Големият липсващ по време на Световното първенство в Катар през 2022 г. - Карим Бензема, ще пропусне и настоящото такова на клубно ниво. Там неговият Реал Мадрид ще се изправи срещу Ал Ахли на полуфиналите в сряда преди евентуален финал срещу победителя от Фламенго - Ал Хилал.

От лекарския щаб на 14-кратните европейски шампиони заявиха, че контузиите на французина и Тибо Куртоа не са сериозни, но те няма да участват на надпреварата в Мароко и поради тази причина са извадени от групата.

Травмите на двете звезди идват в рамките на седмица, след като Куртоа получи контузия в слабините преди загубата с 0:1 от Майорка в неделя, докато нападателят лекува травма в подколянно сухожилие след двубоя с Валенсия миналата седмица.

 

Междувременно Едер Милитао също отпадна от състава заради травма, както и Еден Азар. Ферланд Менди и Лукас Васкес са извън отбора на Анчелоти, като първият в момента лекува травма на бедрото, докато вторият е с проблем в глезена.

Единствената добра новина е завръщането на Дейвид Алаба. Всичко това се случва преди първия осминафинал от Шампионската лига с Ливърпул, който е насрочен за 21 февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички