Нарушение след нарушение: Винисиус се превърна и в най-фаулирания играч в един двубой


Нарушение след нарушение: Винисиус се превърна и в най-фаулирания играч в един двубой
Снимка: Getty Images

1013 0

Реал Мадрид допусна изненадваща загуба от Майорка с 1:0 и вече изостава на 8 точки от Барселона в битката за трофея в Ла Лига. Срещата на "белия балет" ще се запомни и с всички фаулове срещу Винисиус от страна на играчите на Майорка.

Бразилецът бе фаулиран 10 пъти, което е най-високият брой нарушения срещу играч на Реал Мадрид от 2013 година. Тогава Иско бе "атакуван" същия брой пъти в двубой срещу Реал Бетис. Със 79 фаула  Винисиус е най-фаулираният играч в топ 5 на лигите в Европа. Вторият играч в списъка е Неймар с 59.

Наставникът на Реал - Карло Анчелоти, защити Винисиус, като обвини съдията, че не е взел достатъчно мерки. "Днес реферът забрави за постоянното фаулиране. Жълт картон е, когато играч продължава да прави фаул след фаул. Завършихме първото полувреме с два картона, а Майорка с нито един".

"Всичко, което се случва, не е по вина на Винисиус. Всичко, което той иска, е да играе футбол, но съперниците го провокират, блъскат го, фаулират го... Трябва да променим този фокус. Трябва да погледнем какво му се случи в днешния мач", допълни Анчелоти.

А как капитанът на Майорка допълнително ядоса Винисиус - вижте в този материал (ВИДЕО) .

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички