Капитанът на Майорка се изгаври с Винисиус, накара го да целуне емблематично място (ВИДЕО)


Капитанът на Майорка се изгаври с Винисиус, накара го да целуне емблематично място (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1733 0

Испанският шампион Реал Мадрид допусна разочароващо поражение в 20-ия кръг от Ла Лига. "Кралския клуб" загуби с минималното 0:1 от намиращия се в средата на таблицата отбор на Майорка. По този начин Барселона може да увеличи преднината си пред Реал на 8 точки.

Футболистите на Карло Анчелоти не показаха лоша игра. Те контролираха топката в 74% от времето и имаха 20 опита за гол, но големият проблем бе, че имаха само един точен удар. Той дойде след дузпа, която Марко Асенсио пропусна.

Домакините от Майорка показаха твърда игра и демонстрираха, че истински желаят успеха. Емоциите взеха връх и при капитана на отбора Антонио Райло. Той се отчете с провокация към една от големите звезди на опонента - Винисиус Жуниор.

Райло хвана фланелката си и грабна емблемата, като я насочи към стоящия непосредствено до него Винисиус. Бразилецът се отдръпна, след което размениха няколко думи. Медии в Испания твърдят, че всъщност самият Винисиус е направил същия жест към феновете на Майорка, но с емблемата на Реал. Вижте и как Карло Анчелоти коментира шокиращата загуба на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички