Фенове на Барселона напът да вкарат звезда на Реал Мадрид в проблеми, той "заличи" следите (СНИМКА)


Фенове на Барселона напът да вкарат звезда на Реал Мадрид в проблеми, той "заличи" следите (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

3012 0

Крайно различен уикенд записаха играчите на грандовете в Испания - Реал Мадрид и Барселона, след като настоящия шампион се отдалечи още повече от защита на трофея си след поражение от Майорка с 0:1.

Часове по-късно каталунците пък се наложиха с 3:0 над Севиля в домакинството си, след като вкараха три безответни попадения на съперника в рамките на полувреме. Те бяха дело на Алба, Гави и Рафиня, а третият не пропусна да публикува снимки от успеха над андалусийците. 

Впечатлени направи, че в последните часове няколко световноизвестни страници на каталунците със стотици хиляди последователи споделят екранна снимка от публикацията на бразилеца, която бива харесана от Камавинга.

Подобно действие в такъв момент от французина би изглеждало странно за запалянковците на Реал Мадрид, предвид развоя на последния ден от седмицата. При проверка на поста обаче прави впечатление, че реакцията на известния футболист е изчезнала.

Мистерия остава дали французинът нарочно е махнал харесването си от поста или това е инсценировка от страна на "блаугранас". Камавинга обаче е сред милионите последователи на Рафиня. 

Вижте кой може да се смята за първо лятно попълнение на Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички