Старши треньорът Роналд Куман: Видяхте най-силната Барселона от доста време насам


Старши треньорът Роналд Куман: Видяхте най-силната Барселона от доста време насам
Снимка: Getty Images

1886 0

Старши треньорът на Барселона Роналд Куман бе доволен от старта на сезон 2021/22. Каталунците победиха Реал Сосиедад с 4:2 у дома си, а нидерландският специалист заяви, че е гледал най-силната Барса от доста време насам:

"Футболът е за феновете. Макар на стадиона да имаше само 20 хиляди, изглеждаше, че са доста повече. Те ни помогнаха още от самото начало. Това е съвсем друг свят. Показахме доста хубави неща. Трябва да сме силни у дома, за да радваме нашите привърженици. Важно бе да започнем с победа, а ако показваме и красиво лице, още по-добре", започна той след мача.

"Мачът бе фантастичен във всяко едно отношение, включително и с присъствието на публика. Отборът показа добра игра. Особено първото полувреме бяхме страхотни с топка в крака, а и в начина, по който я печелехме и реагирахме добре, когато я губехме. Пресирахме добре. Смятам, че видяхте най-силната Барселона от много време насам. Двата гола през първата част бяха важни, защото това ни позволи да контролираме мача през второто полувреме".

"Не знам дали сме станали по-сплотени като отбор след напускането на Меси. Може би играга ни е станала по-колективна, но въпреки това бих предпочел да имам Меси в състава си", призна Роналд Куман.

Преди мача с Реал Сосиедад фенове на Барселона издигнаха плакати с послания СРЕЩУ Жоан Лапорта - вижте какво пишеше на тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички