Роналд Куман е получил твърдо "НЕ" от ръководните фактори в Барселона


Роналд Куман е получил твърдо "НЕ" от ръководните фактори в Барселона
Снимка: Getty Images

7831 0

Докато спортните директори на Барселона бяха фокусирани върху намирането на купувачи за някои от нежеланите играчи в клуба, старши треньорът Роналд Куман и неговите помощници бяха на мнение, че отборът трябва да бъде подсилен с нови футболисти, след като стана ясно, че Лионел Меси напуска Каталуния, а Серхио Агуеро е контузен и ще пропусне началото на сезона в Ла Лига

"Sport.еs" пише, че тази сутрин Куман се е срещнал с директорите Матеу Алемани и Рамон Планес и е поискал две нови попълнения в нападение и в халфовата линия, но отговорът на ръководните фактори е бил твърдо "НЕ"!

Изданието посочва, че на Роналд Куман му е било казано, че няма да бъдат привличани нови играчи и той ще трябва да се справя с наличните си футболисти. Единствената възможност да бъде осъществен входящ трансфер би дошла, ако някой футболист бъде продаден.

Шефовете в Барселона са успокоили нидерландския треньор, като са му казали, че ако всичко върви по план, през зимния трансферен прозорец той ще получи желаните от него играчи!

А ето и кой е бил първият играч на ПСЖ, който е разбрал, че Лео Меси е напът да пристигне в клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички