Стана ясно как в Барселона са отпразнували резила на Реал Мадрид срещу Виляреал


Стана ясно как в Барселона са отпразнували резила на Реал Мадрид срещу Виляреал
Снимка: Getty Images

9564 0

Играчите на Барселона са били много щастливи след загубата на Реал Мадрид от Виляреал вчера (8 април). Футболистите са "наводнили" своя чат в приложението "WhatsApp" със съобщения, твърди испанският всекидневник "Diario AS".

Според изданието футболистите на "блаугранас" са били крайно очаровани от загубата на прекия им конкурент за короната в Ла Лига. Съобщава се, че много често се е използвала думата "брутално" по повод загубата на мадридчани.

Сега Барселона може да вземе преднина от 15 точки пред Реал Мадрид, ако победи Жирона у дома в понеделник (10 април). След това ще е необходимо голямо чудо за отбора от "Бернабеу", за да обърне нещата в последните 10 мача от сезона.

Каталунците определено са били под напрежение, след като претърпяха загуба с 0:4 от тима на Анчелоти в реванша от полуфиналите за Купата на Краля в средата на седмицата. Шокиращото поражение на Мадрид срещу Виляреал обаче може да повлияе като облекчение за Шави и компания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш шеф на Барса с безценен съвет до Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички