Голям скандал след Реал Мадрид - Виляреал: Стигна се до бой между футболисти


Голям скандал след Реал Мадрид - Виляреал: Стигна се до бой между футболисти
Снимка: Getty Images

7438 0

Голям скандал помрачи срещата между Реал Мадрид и Виляреал, която бе спечелена от "жълтата подводница" на "Сантяго Бернабеу" с 3:2. След края на срещата се е стигнало до схватка и бой между звезди от двата тима, предава "Marca".

Двете замесени лица са били Федерико Валверде от Реал и Алекс Баена от Виляреал. Източникът твърди, че уругваецът е пречакал испанския халф на паркинга на "Бернабеу" след мача, където му е нанесъл удар в лицето. Смята се, че Феде Валверде е предприел тези действия, след като 21-годишния Баена го е засегнал на терена, споменавайки нероденото му дете.

"Плачи сега затова, че синът ти няма да се роди", "Marca" твърди, че това са били думите, които жестоко са засегнали Валверде.

След нанесения удар Феде Валверде е заявил на Баена, че семейството е на първо място и шега с него не бива, съобщава пък друг достоверен източник - Фабрицо Романо. Италианският журналист твърди още, че Баена веднага повикал охрана, а след това се оплакал на делегата и подал жалба в местно полицейско управление.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ас на Реал Мадрид моли Флорентино Перес за прошка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички