Греда! Барселона отказва да даде 50 млн. евро за 18-годишен талант


Греда! Барселона отказва да даде 50 млн. евро за 18-годишен талант
Снимка: Getty Images

3364 0

Барселона отказва да плати 50 млн. евро за правата на 18-годишния талант на Атлетико Паранаенсе - Виктор Рок, по време на летния трансферен прозорец.

Това информира "SPORT", от чиято информация става ясно, че сравняваният с Габриел Жезус и Луис Суарес нападател ще изчезне от радарите на каталунците, ако неговият клуб не снижи значително изискванията си за него.

Изданието споделя, че Атлетико желае около 50 млн. евро, за да се раздели със звездата си. Това обаче към момента е непосилно за "блаугранас" поради финансовите рестрикции спрямо клуба. "Лос кулес" трябва да спазват определени правила, в резултат на които харченето на колосални суми през лятото е немислимо. 

За момента каталунците разполагат с Роберт Левандовски на върха на атаката, който обаче е в напреднала "футболна" възраст. През настоящия сезон Рок има на сметката си изиграни 6 мача с мъжкия отбор на "урагана", в които реализира 4 попадения. Авторитетният "Transfermarkt" го оценява на приблизително 18 млн. евро.

Сложната финансова ситуация на "Камп Ноу" наложи преждевременен край на преговорите и с един от футболистите на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички