Spotify става основен спонсор на Барселона


Spotify става основен спонсор на Барселона

1932 0

Извънредното общо събрание на Барселона, одобри споразумението за спонсорство между клуба и Spotify , с което аудио платформата ще стане Главен спонсор и официален партньор за аудио стрийминг.

Spotify ще се появи в предната част на фланелките на първия отбор на мъжете и жените, започвайки през сезон 2022/23 и през следващите четири сезона. Spotify също така ще спонсорира тренировъчните фланелки на двата отбора, започвайки през сезон 2022/23 и през следващите три сезона.

Другото направление от спонсорския договор ще включва реконструкция и преименуване на стадиона на "Spotify Camp Nou" и разполагането на рекламни пана по фасадите и седалките на съоръжението.

Третата част от споразумението са рекламните активи, като реклама на телевизия "Camp Nou" и стадион "Johan Cruyff", обозначение на "Spotify Camp Nou" на тревата на стадиона, билбордове в пресцентъра, смесена зона и други институционални събития и дейности, провеждани на съоръженията, присъствие на пейките на отборите, брезенти до целта и арката в подножието на тревата, брезенти на тренировъчните площадки и др.

И накрая, договора включва също преживявания и присъствие в аудиовизуално съдържание, пакети за гостоприемство или преживявания на всички тимове, част от семейството на Барселона.

 

Междувременно Шави обяви, че днешния мач срещу Севиля ще е "пореден финал" за каталунците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички