Спокойно!: Когато Кристиано Роналдо смълча "Камп Ноу" преди 10 години (ВИДЕО)


Спокойно!: Когато Кристиано Роналдо смълча "Камп Ноу" преди 10 години (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / Guliver

4452 0

Кристиано Роналдо е отбелязвал много голове с екипа на Реал Мадрид, които ще се помнят дълго време. Но това, което португалецът направи на "Камп Ноу" на тази дата (21.04) преди 10 години - все още не може да бъде изтрито от паметта на феновете на Барселона.

Случилото се бе в пика на враждата между Реал Мадрид на Жозе Моуриньо и Барселона на Пеп Гуардиола. Двата най-добри отбора в света тогава заедно с двамата най-добри футболисти Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

Сами Кедира откри резултата за мадридчани, а с 20 оставащи минути до края Алексис Санчес изравни. В крайна сметка обаче, който се смее последен се смее най-добре. 

Кристиано Роналдо имаше последната дума, след като бе изведен в наказателното поле от Месут Йозил. Португалецът бе един на един с Виктор Валдес, успя да го финтира надясно и не сгреши. С гола си той прибави важни три точки в актива на "лос бланкос".

Начинът, по който нападателят отпразнува попадението не се хареса от феновете на Барселона. Той застана пред почитателите на "блаугранас" и скандира "спокойно, спокойно". Привържениците на Барса не му останаха длъжни и отвърнаха с "цветущи" изрази.

Това обче по никакъв начин не впечатли португалеца, който отбеляза своя гол номер 42 през кампанията в Ла Лига. В края на сезона неговият отбор стана шампион в Испания, печелейки първата си титла от 2008 година.

Вижте една интересна статистика за Манчестър Юнайтед и Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички