Гути: Рамос допусна грешка, че напусна Реал и той го знае


Гути: Рамос допусна грешка, че напусна Реал и той го знае
Снимка: Guliver/GettyImages

1336 0

Бившият полузащитник на "белия балет" Хосе Мария Гутиерес - Гути сподели мнението си за напускането на Серхио Рамос в посока Париж. Според него, напускането на централния защитник в края на миналото лято е било грешка и това го знае дори Рамос.

" Рамос знае, че направи грешка с прекаленото си затъване в преговорите за нов договор с Реал. Той си мислеше, че предвид кариерата му, постиженията му, Флорентино Перес ще направи това, което иска футболистът. Но не знае, че за Флорентино Реал е над всичко. По принцип при достигането на определена възраст договорите на всички играчи там се удължават с по една година. Но Серхио не искаше така. "Той наистина е легенда на Реал и вероятно има право да се държи така. Можеше да завърши кариерата си в Реал (Мадрид), но не се възползва от възможността. И излезе през задната врата." , коментира испанецът пред сайта El Chiringuito.

Припомняме, че Рамос не се разбра с президента на "Кралския" клуб и напусна, като до момента не впечатлява с нищо в ПСЖ, тъй като е тормозен от непрестанни контузии.

Централният защитник пристигна в Мадрид от Севиля през 2005-а година и в продължение на 16 сезона записа 469 мача, в които вкара 72 гола.

Днес Реал Мадрид гостува на Осасуна в Ла Лига, а двубоят можете да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички