Спортният свят скърби с Кристиано Роналдо и Джорджина


Спортният свят скърби с Кристиано Роналдо и Джорджина
Снимка: Getty Images

5496 0

Големият лидер на Манчестър Юнайтед и националния отбор на Португалия - Кристиано Роналдо, получи подкрепа от своите настоящи и бивши клубове, както и от целия спортен свят, след като вчера (18 април) обяви трагичната новина за загубата на едно от децата си.

"Твоята болка е и наша болка, Кристиано. Желаем любов и сила на теб и твоето семейство в този труден момент", написа ръководството на "червените дяволи" в социалните мрежи.

*Тази вечер Юнайтед гостува на Ливърпул в отложен мач от Висшата лига, но едва ли Роналдо ще бъде част от състава на Ралф Рангник. Мърсисайдци също използваха каналите си в интернет, за да напишат следното: "Всички ние в Ливърпул изпращаме най-дълбоките си съболезнования на теб, Джорджина и семейството ви".

Реал Мадрид също излезе с публикация на своя сайт, която гласеше: "Реал Мадрид, президентът и съветът на директорите са дълбоко опечалени от смъртта на едно от децата, които чакаха нашият скъп Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес. В Реал споделяме болката от тази загуба".

"Дръж се, Роналдо. Цялото семейство на Спортинг е с теб!" -  това пък бе посланието на родния клуб на CR7 - Спортинг Лисабон. "Бъди силен, капитане!", написаха от националния отбор на Португалия. "Нашите мисли и молитви са насочени към теб, Джорджина и цялото семейство", гласеше публикация на Ювентус.

Подобни постове се появиха и от името на английската Висша лига, испанската Ла Лига, както и на "стените" на десетки други клубове на Острова и по света!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички