След три отменени гола: Бензема вкара и направи "ВАР празненство" (ВИДЕО)


След три отменени гола: Бензема вкара и направи "ВАР празненство" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5999 0

Най-добрият футболист в света Карим Бензема отбеляза първото си попадение като носител на "Златната топка". То обаче не дойде никак лесно, след като ВАР на три пъти отменяше попадения, в които французинът бе замесен.

В сряда вечер Реал Мадрид надви Елче в класика, в която Бензема отбеляза едно от попаденията. В хода на мача обаче ВАР отмени два гола на Бензема във вратата на Елче, както и още едно попадение, при което нападателят даде асистенция на Дейвид Алаба, но бе отново в засада.

ВАР отмени три гола с участието на Бензема

В 75-ата минута Бензема най-после успя да вкара от редовна позиция след красива комбинация с Родриго. След попадението французинът се зарадва, като показа традиционния жест на арбитрите за преразглеждане на ситуацията с ВАР.

Шеги и закачки между съдията и Бензема

Това доведе до усмивка на лицето на главния арбитър Хесус Мансано, който дори изглеждаше гузен за това, че Бензема бе спрян на три пъти от ВАР. След това съдията и Бензема си размениха няколко дружелюбни реплики, които видимо развеселиха и двамата.

И докато Бензема се "мъчеше" да преодолее ВАР, неговият съотборник Федерико Валверде заби страшен гол с "левачката", донесъл му и рекорд (ВИДЕО)

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички