След "секирата" в коляното на Винисиус: В Реал пак бесни на реферите


След "секирата" в коляното на Винисиус: В Реал пак бесни на реферите
Снимка: GettyImages

2163 0

Отборът на Реал Мадрид е възмутен от отношението на съдиите и противниците, което е получил Винисиус Джуниър при успеха над Майорка с 3:0. От '' Сантиаго Бернабеу'' смятат, че твърдата игра на домакините срещу бразилския нападател не е била напълно коригирана от страна на главния съдия.

В 30-та минута опасен шпагат на Пабло Мафео срещу Винисиус разбуни духовете в лагера на гостите, а реферът Хосе Мария Санчес не свири фал като не последва намеса и на ВАР. Въпреки това снимки от мача показват грубото нарушение и как шиповете на бутоните на защитника срещат коляното на звездата от "лос бланкос". Борбата между испанския бек и бразилския нападател продължи през целия мач.

От Реал Мадрид имаха опасения още преди началото на мача, от назначението на Санчес, защото по-рано през сезона именно под негово наблюдение Винисиус беше грубо фаулиран от Раул Албиол и Дани Парехо при визитата на Виляреал, като главният съдия и VAR отново останаха безмълвни. При гостуването на Палма сценарият беше подобен, като домакинските феновете постоянно освиркваха младата звезда, но въпреки това играчът показа силен характер и с гола си смълча трибуните.

Напрежението между Реал Мадрид и съдийската комисия се случва само дни преди дългоочакваното Ел Класико, в което столичани ще приемат вечния си съперник – Барселона, които в момента заемат третата позиция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички