Винисиус скромен: Не съм звезда, срещу ПСЖ добра игра няма да ни стигне


Винисиус скромен: Не съм звезда, срещу ПСЖ добра игра няма да ни стигне
Снимка: Getty Images

2194 0

Офанзивният футболист на Реал Мадрид Винисиус говори преди ключовия 1/8-финален реванш срещу Пари Сен Жермен в Шампионска лига. "Кралете" изостават с един гол след първия мач и в сряда вечер ще се опитат да поправят това на "Бернабеу".

"Вече преживях страхотни вечери в Шампионска лига с Реал, но ако погледнем отблизо моята история, това ще бъде най-важната вечер. Имаше много хубави нощи за мен, но някои бяха на "Алфредо ди Стефано" без фенове", каза Винисиус.

"Подкрепата на нашите фенове ще бъде един от ключовите фактори, сякаш те са още една част от тактиката ни, или пък още един играч. ПСЖ е фантастичен отбор и няма да ни помогне да играем само добър мач. Ще трябва да сме повече от добри.”

"Играя без страх от защитниците. Начинът ми на игра е директен и това се харесва от хората. Не се смятам за звезда. Звездите са Марсело, Каземиро, Лука, Начо, Тони, Карим… Аз не съм звезда до тях. Научавам каквото мога от тях.“

"Реал Мадрид не трябваше да прави много, за да ме убеди. Винаги съм знаел, че Реал Мадрид ще бъде моята съдба", каза Винисиус, който поднови договора си с "белите" наскоро. Тази вечер пък ще се състои реваншът между Ливърпул и Интер - ето къде можете да го гледате.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички