4 гола за 26 минути: Как Роналдо отвърна на освирквания на фенове на Реал Мадрид (ВИДЕО)


4 гола за 26 минути: Как Роналдо отвърна на освирквания на фенове на Реал Мадрид (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

4377 0

Носителят на седем "Златни топки" Лионел Меси не преживя най-приятните си дни в професионалната си кариера при победата на Пари Сен Жермен над Бордо с 3:0 на "Парк де Пренс". Причината бе, че феновете на ПСЖ спазиха заканата си и освиркваха Меси по време на двубоя.

Причината за освиркванията са слабото представяне на Меси срещу Реал Мадрид в Шампионска лига, което доведе и до злополучното отпадане на ПСЖ от надпреварата. Неговият голям опонент в последното десетилетие и повече - Кристиано Роналдо, със сигурност има по-богат опит с освирквания от привърженици на неговия отбор.

В Реал Мадрид Роналдо неведнъж е бил освиркван от фенове на "белите", които са изказвали недоволството си от негови представяния. Португалецът обаче знаеше как да преодолее такива моменти и го доказа нагледно с едно феноменално представяне през пролетта на 2016-а.

Реал Мадрид се изправи срещу Селта на "Сантяго Бернабеу" в Ла Лига, а Кристиано трябваше да чуе как домакинските привърженици го освиркват играта му. Това бе достатъчно на Роналдо, за да се мотивира и да забие четири гола в рамките на само 26 минути през втората част, за да се стигне и до крайния успех със 7:1.

Припомнете си реакцията на Роналдо и четирите му гола за Реал Мадрид срещу Селта във видеото:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички