Защитник на Майорка заприлича на "танцьор по брейк" след финт на Винисиус (ВИДЕО)


Защитник на Майорка заприлича на "танцьор по брейк" след финт на Винисиус (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2240 0

Реал Мадрид продължава похода си към шампионската титла, а под светлината на прожекторите при успеха над Майорка (3:0) отново попаднаха Винисиус Жуниор и Карим Бензема. Освен с попадение, бразилецът се отличи и с моменти на техника, които по традиция измъчиха опонента.

Защитниците имат едно на ум с младока, тъй като във всеки момент могат да станат жертва на чудесната му техника. Точно това се случи на защитник на Майорка по време на вчерашния мач.

При атака за Реал, вече в наказателното поле, Винисиус залъга двама от бранителите на домакините. Единият от тях, набрал инерция, не успя да спре и в опита си да противодейства на крилото, падна на земята с походка, наподобяваща стъпка от брейк денс.

Колебливият старт на кариерата на младока в Реал остави съмнения във феновете на „белите“, че единственото качество на бразилеца е скоростта, без никаква идея за игра един на един, асистенция или гол. Този сезон обаче определено промени настройките на запалянковците и те вече виждат бъдещия си любимец от световна класа в атака. Винисиус е от изключителна важност за клуба си, неговите експлозивност, финтове, асистенции и голове са в основата на успехите на „белия балет“. 

Бразилското крило заформи прекрасен тандем в нападението на "белия балет" с Карим Бензема. Французинът обаче получи лека травма. Треньорът на Реал Карло Анчелоти хвърли яснота относно състоянието на Бензема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички