Жозе Моуриньо е отклонил Реал Мадрид заради Рома


Жозе Моуриньо е отклонил Реал Мадрид заради Рома
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1597 0

Пауло Футре разкри в интервю пред италианските медии, че Жозе Моуриньо е отклонил предложение от Реал Мадрид да застане повторно начело на „лос бланкос“ през 2021-а година.

„През миналата година Жозе триумфира в Лигата на конференциите и прие сериозно проекта на Рома. Той вярваше в това още от момента, в който подписа с тях. Самият той отказа на Реал Мадрид, когато Зидан напусна, след като вече беше подписал с италианците. Можеше да се върне в Мадрид. Обадиха му се, но той предпочете Рома и започна там“, каза бившият португалски национал.

Футре също така говори и за ситуацията на Жоао Феликс в Атлетико Мадрид. „Мисля, че проблемът му със Симеоне може да бъде сравнен с тези между баща и син, но тук е малко повече. Да видим какво може да се случи през януари, тъй като е дълъг месец. Не искам да говоря много, защото и двамата ги харесвам много“, заяви още той.

„За Рафаел Леао няма лимит в Милан, тъй като той продължава да впечатлява. Спечели Скудетото след много трудни и тежки години. Мисля, че ще помогне на Португалия и се надявам страната ни да спечели Световното първенство. Мечтая за това“, завърши Футре.

А кой бранител на Реал може да подсили Нюкасъл, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички