Симеоне избухна: Никога не сме поставени при равни условия срещу Реал Мадрид


Симеоне избухна: Никога не сме поставени при равни условия срещу Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2498 0

Треньорът на Атлетико Мадрид  Диего Симеоне се изказа остро срещу съдийството в мадридското дерби срещу Реал. Двата гранда завършиха 1:1 на „Сантяго Бернабеу“. „Дюшекчиите“ завършиха двубоя в намален състав, след като реферът Хесус Хил показа червен картон на Анхел Кореа в 64-ата минута.

Съдията го прати под душовете преждевременно заради удар в тялото на „великана“ Антонио Рюдигер, но без да използва преглед на ситуацията от ВАР.

Това не беше удар. Рюдигер е висок 194 см и от този “брутален удар” се строполи на терена, а веднага след това стана. Може нарушението да е било за жълт картон, но ако се гонят играчи за нещо подобно, на терена не трябва да остане нито един футболист“, отсече Чоло Симеоне след дербито.

Едно и също се повтаря всеки път и вече се превръща в нещо нормално, а не трябва да е така. Би било хубаво, ако можем да се борим с Реал Мадрид при равни условия. Във всеки мач на “Бернабеу” нещата се обръщат срещу нас“, продължи аржентинският наставник на Атлети.

Междувременно официалният акаунт на „дюшекчиите“ в Туитър написа по повод изгонването на Корея: „Нищо ново на “Бернабеу”.

Към поста има и публикувана снимка с наранения крак на Кореа, придружена с ироничен коментар: “Това е кракът на нашия “агресор”.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Първа жертва от лютото дерби между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид (СНИМКИ)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички