Симеоне е бесен, играч на Реал също е трябвало да бъде изгонен в мача


Симеоне е бесен, играч на Реал също е трябвало да бъде изгонен в мача
Снимка: Getty Images

1433 0

Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне заяви, че футболист на Реал Мадрид е трябвало да получи втори жълт картон и да бъде изгонен в дербито между двата тима за Купата на Краля.

Става въпрос за Дани Себайос, а картонът е трябвало да бъде за нарушение срещу Тома Льомар в 70-ата минута. В крайна сметка "дюшекчиите" трябваше да останат с човек по-малко след изгонването на Савич.

"За мен изиграхме много добър мач до 70-ата минута, когато Дани Себайос не получи втори жълт картон. Можехме да играем по-добре и да завършим 1:0, но тов не се случи. Тогава Савич беше изгонен и ние изостанахме. Нещата станаха по-трудни с 10 души, но съм доволен от усилията на играчите", каза Симеоне след отпадането от турнира.

Треньорът на Атлетико изрази претенции към съдията и за това, че не е защитил нападателя Алваро Мората. "Попитах го (съдията): "Имаш ли нещо против Алваро? Ако е така, няма да го избера в следващия мач!". Себайос можеше да получи жълт картон, но не, а Савич получи", бяха думите му. А ето какво революционно предложение за Купата направи Симеоне. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички