"Ще го играят спасители": Планът на Реал Мадрид за Килиан Мбапе, който ще вбеси ПСЖ


"Ще го играят спасители": Планът на Реал Мадрид за Килиан Мбапе, който ще вбеси ПСЖ
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

13039 0

Ръководството на Реал Мадрид има свой план за привличането на най-съкровената си трансферна цел в лицето на Килиан Мбапе. Той обаче не преминава през откупуването на футболиста.

Това информира авторитетният специалист Хосеп Педрерол. Той твърди, че "кралете" желаят да си осигурят подписа на нападателя още това лято. На "Сантяго Бернабеу" обаче нямат намерение да се разделят с колосална сума за французина, още повече, когато договорът му изтича следващото лято.

Планът

Испанският колос очаква от футболиста да информира шефовете на парижани, че не желае да поднови контракта си. Самият той не крие, че желае промяна, докато "белите" са готови да чакат.

"Мога ексклузивно да разкрия плана на Реал Мадрид. Ще изчакат Килиан Мбапе да уведоми ПСЖ, че няма да поднови отново. Няма да говорят с ПСЖ. Ще играят ролята на "спасители", когато майката на Мбапе потвърди, че нов контракт няма да има. 200 милиона евро са подготовени след този момент", споделя журналистът.

Реакцията

На "Парк де Пренс" очакваха голмайстора да активира клаузата за допълнителна година. Той обаче е отказал да го стори, с което си навлякъл гнева на шефовете. 

Така "принцовете" били поставени пред дилемата да задържат още 12 месеца футболиста и да го изпуснат без пари, или да приберат трансферна сума от продажбата му. Втората опция започнала да изглежда все по-изкусителна за френския гранд, преди обаче "кралете" да започнат да убеждават играча в противното.

Какво каза президентът на ПСЖ - Насер Ал-Хелаифи, за трансферната сага?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички