Насер Ал-Хелаифи: Ако Килиан иска да остане в ПСЖ, той трябва да преподпише


Насер Ал-Хелаифи: Ако Килиан иска да остане в ПСЖ, той трябва да преподпише
Снимка: Getty Images

3990 0

Президентът на ПСЖ - Насер Ал-Хелаифи, постави жесток ултиматум на най-голямата звезда на тима, а именно - Килиан Мбапе. Катарският бизнесмен бе категоричен, че ако французинът иска да остане на "Парк де Пренс", то той трябва да поднови контракта си.

Ал-Хелаифи взе участие на пресконференцията, на която официално бе представен новият мениджър на клуба - Луис Енрике. Катарският милиардер заяви, че ПСЖ не иска да изпусна Мбапе като свободен агент следващото лято.

"Не искаме той да напусне за без пари през 2024-та. Нашата позиция е ясна. Ако Килиан иска да остане, ние също желаем това. Но за целта той трябва да подпише нов договор. Не можем да допуснем да загубим най-добрия играч в света за без пари, невъзможно е. Това е френски клуб и както самият той беше казал, не планира да си тръгне за без пари. Ако някой е променил мнението си, вината за това не е моя. Няма да позволим на един от най-добрите футболисти в света да напусне за без пари, това е пределно ясно", категоричен бе бизнесменът пред медиите.

Припомняме, че сагата около Мбапе се разрази преди месец. Френският национал е свързван с трансфер в Реал Мадрид, а договорът му изтича след края на сезон 2023/24. Наскоро стана ясно пък колко пари е готов да плати Реал за услугите на нападателя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички